Functionaliteit

Iedereen binnen handbereik met
uw eigen corporate communicatie app

Branded app

Image is everything. Incrowd wordt dan ook altijd in uw eigen huisstijl opgeleverd. Klik hier voor enkele voorbeelden (pdf).

Menustructuur

Kies uit vele functionaliteiten en bepaal zelf uw menustructuur. Altijd alles binnen handbereik!

Nieuws

Onmisbaar in elke Incrowd app. Informeer, inspireer en verrijk het nieuws met afbeeldingen en bijlagen.

Kalender

Omdat de kalenderposter aan de kantoormuur écht niet meer kan. Up-to-date deadlines en events.

Social

Het Social menu is speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van zogenaamde user generated content. Gebruikers kunnen dan ook zelf afbeeldingen en teksten posten en content van elkaar 'liken'.

Daarnaast kunnen gebruikers op een post van een ander reageren en op die wijze conversaties starten. Niet alleen is het Social menu handig bij het uitwisselen van kennis en expertise over bepaalde onderwerpen, het menu wordt ook veel gebruikt om het "sociale" aspect van interne communicatie in te vullen.

Quiz extension

Deze Incrowd Extension biedt u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van het uitzetten van een quiz, poll of survey. Informeer naar wensen, ideeën, toets het kennisniveau in uw organisatie en zet vragenlijsten uit die door specifieke doelgroepen ingevuld moeten worden.

Locaties

Neem een overzicht met al uw kantoor- of winkellocaties op. Bepaal zelf welke informatie zoals contact- en adresgegevens of openingstijden getoond wordt.

Analytics

Koppel uw Incrowd omgeving aan Firebase Analytics voor meer inzicht. In het CMS vindt u daarnaast per artikel het aantal unieke views en reacties terug.

Feedback

Laat gebruikers reageren op uw berichten en elkaars reacties liken. Weet u ook weer wat er écht leeft.

Video

Naast afbeeldingen voegt u zelf eenvoudig video's toe. Streaming video support voor optimaal gebruiksgemak.

Contactpersonen

Nooit meer op zoek naar de contactgegevens van je collega of business partner. Voeg automatisch alle gebruikers van het Incrowd platform toe aan de lijst met contactpersonen of maak zelf selecties.

Gebruikers van wie de contactgegevens in de lijst opgenomen zijn, kunt u toestaan om zelf informatie toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Ook is het met Incrowd Web mogelijk dat zij zelf hun profielfoto uploaden. Maak alle expertise en kennis eenvoudig vindbaar, u bepaalt zelf welke informatie getoond moet worden.

Push notification

Met een push notification brengt u uw nieuwe bericht nog beter onder de aandacht. Incrowd gebruikers worden direct gewezen op actuele berichten. Daarnaast kunt u push of e-mail notificaties inzetten om redactieleden te attenderen op ontvangst van feedback van gebruikers. Zo blijft Incrowd interactief!

Beveiliging

U heeft beveiliging van uw informatie hoog in het vaandel staan. Wij ook. Lees meer over ons datacenter en de certificeringen die onze partner, Denit Hosting Solutions, op dit vlak bezit.

Support

Wij hebben ons best gedaan om het gebruik van Incrowd zo eenvoudig mogelijk te maken. Toch begrijpen we best dat u wel eens een vraag heeft. Dan mailt u met onze helpdesk die u snel weer op weg helpt.

Content Management System

Met het Incrowd Content Management System (CMS) publiceert u in een handomdraai uw content en beheert u uw gebruikers. Daarnaast heeft u direct inzicht in de feedback op uw berichten. Een eenvoudige publicatie wizard helpt u om in 5 stappen berichten klaar te zetten, bijlages toe te voegen en het precieze bereik te bepalen.

Software as a Service

Incrowd is een Software-as-a-Service (SAAS) toepassing. U hoeft zich dus niet bezig te houden met het installeren van software om het Incrowd CMS te gebruiken en ook uw multimedia berichten worden vanaf onze servers gestreamed.