Algemene verordening gegevensbescherming

incrowd contact
De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Documenten die van belang zijn

Privacy statement
Cookie statement

Uw gegevens

Incrowd wordt sinds onze oprichting in 2014 geleverd vanaf onze eigen servers die op co-locatie staan bij TransIp in Amsterdam. We zijn trots op onze historische uptime van 99,95% (minder dan 4 uur ongewilde downtime per jaar) en op de performance die we onze gebruikers dagelijks met de Incrowd Cloud kunnen bieden.

In juli 2017 hebben we, gezien de explosieve groei van het aantal gebruikers en de daarmee gepaard gaande werkzaamheden, besloten om het dagelijkse systeembeheer uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Na een uitgebreide selectieprocedure is de keuze gevallen op onze nieuwe hosting partner Denit Hosting Solutions.
Dit betekent dat de servers waarop de Incrowd Cloud draait zich nog steeds op de Kabelweg in Amsterdam bevinden en dat Denit Hosting Solutions, vanuit hun kantoor op enkele tientallen meters aan de overkant van de straat, deze hardware beheert en in tip-top conditie houdt.

Zowel het datacenter van TransIp als Denit Hosting Sulotions werken conform verscheidene ISO certificeringen. Voor meer informatie over de dienstverlening van TransIP klik hier. Voor meer informatie over Denit Hosting Solutions klik hier.