100% veilig in de Incrowd Cloud

Incrowd wordt sinds onze oprichting in 2014 geleverd vanaf onze eigen servers die op co-locatie staan bij TransIp in Amsterdam. We zijn trots op onze historische uptime van 99,95% (minder dan 4 uur ongewilde downtime per jaar) en op de performance die we onze gebruikers dagelijks met de Incrowd Cloud kunnen bieden.

In juli 2017 hebben we, gezien de explosieve groei van het aantal gebruikers en de daarmee gepaard gaande werkzaamheden, besloten om het dagelijkse systeembeheer uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Na een uitgebreide selectieprocedure is de keuze gevallen op onze nieuwe hosting partner Denit Hosting Solutions.
Dit betekent dat de servers waarop de Incrowd Cloud draait zich nog steeds op de Kabelweg in Amsterdam bevinden en dat Denit Hosting Solutions, vanuit hun kantoor op enkele tientallen meters aan de overkant van de straat, deze hardware beheert en in tip-top conditie houdt.

Zowel het datacenter van TransIp als Denit Hosting Sulotions werken conform verscheidene ISO certificeringen. Voor meer informatie over de dienstverlening van TransIP klik hier. Voor meer informatie over Denit Hosting Solutions klik hier.

incrowd app mobile devices
  • Nieuws

    Onmisbaar in elke Incrowd app. Informeer, inspireer en verrijk het nieuws met afbeeldingen en bijlagen.
  • Kalender

    Omdat de kalenderposter aan de kantoormuur écht niet meer kan. Up-to-date deadlines en events.
Incrowd Nieuws & kalender

Social

Het Social menu is speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van zogenaamde user generated content. Gebruikers kunnen dan ook zelf afbeeldingen en teksten posten en content van elkaar 'liken'. 

Daarnaast kunnen gebruikers op een post van een ander reageren en op die wijze conversaties starten. Niet alleen is het Social menu handig bij het uitwisselen van kennis en expertise over bepaalde onderwerpen, het menu wordt ook veel gebruikt om het "sociale" aspect van interne communicatie in te vullen.

incrowd mediastream

Quiz extension

Deze Incrowd Extension biedt u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van het uitzetten van een quiz, poll of survey. Informeer naar wensen, ideeën, toets het kennisniveau in uw organisatie en zet vragenlijsten uit die door specifieke doelgroepen ingevuld moeten worden.

incrowd quix extension

Contactpersonen

Nooit meer op zoek naar de contactgegevens van je collega of business partner. Voeg automatisch alle gebruikers van het Incrowd platform toe aan de lijst met contactpersonen of maak zelf selecties.

Gebruikers van wie de contactgegevens in de lijst opgenomen zijn, kunt u toestaan om zelf informatie toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Ook is het met Incrowd Web mogelijk dat zij zelf hun profielfoto uploaden. Maak alle expertise en kennis eenvoudig vindbaar, u bepaalt zelf welke informatie getoond moet worden.

incrowd contactpersonen

Push notification

Met een push notification brengt u uw nieuwe bericht nog beter onder de aandacht. Incrowd gebruikers worden direct gewezen op actuele berichten. Daarnaast kunt u push of e-mail notificaties inzetten om redactieleden te attenderen op ontvangst van feedback van gebruikers. Zo blijft Incrowd interactief!

Content Management System

Met het Incrowd Content Management System (CMS) publiceert u in een handomdraai uw content en beheert u uw gebruikers. Daarnaast heeft u direct inzicht in de feedback op uw berichten. Een eenvoudige publicatie wizard helpt u om in 5 stappen berichten klaar te zetten, bijlages toe te voegen en het precieze bereik te bepalen.

incrowd quix extension

Software as a Service

Incrowd is een Software-as-a-Service (SAAS) toepassing. U hoeft zich dus niet bezig te houden met het installeren van software om het Incrowd CMS te gebruiken en ook uw multimedia berichten worden vanaf onze servers gestreamed.