Vergeet intranet en
start met Incrowd

Heeft u ook moeite om uw medewerkers te bereiken? Overal waar wij komen verzuchten communicatie professionals dat zij de medewerkers maar moeilijk weten te bereiken. De inbox zit al overvol, medewerkers bezoeken het intranet niet omdat ze daar toch niets kunnen vinden en men is steeds minder op kantoor en steeds meer mobiel. Daar ligt dan ook de oplossing: met Incrowd voorziet u iedereen altijd en overal van alleen relevante content, op de smartphone, laptop of tablet. Bekijk de Smartphone Facts.

Incrowd app geschiedenis

Met de Incrowd apps heeft iedereen altijd en overal toegang tot de content die u beschikbaar heeft gesteld. Al uw content staat veilig opgeslagen in de Incrowd Cloud zodat iedere gebruiker ook van buiten het netwerk van uw organisatie toegang heeft tot alle informatie die hij nodig heeft. Daarmee bereikt u uw doelgroep altijd, dus ook in de trein, bus of thuis.

De kracht van het Incrowd platform ligt mede in de mogelijkheid om voor elk artikel dat u publiceert te bepalen voor wie de content beschikbaar is. Dat doet u op basis van filters die u zelf samen kunt stellen, zoals bijvoorbeeld functie, locatie of product of dienst.

incrowd tablet phone